بقائی: مذاکرات ایران و عمان درباره تنگه هرمز ادامه دارد ان‌بی‌سی: ترامپ از ایران به ستوه آمد ادعای روبیو: پیشرفت‌هایی در مذاکرات با ایران حاصل شده است قطر: متن توافق احتمالی میان ایران و آمریکا تدوین شده است مذاکرات ایران و عمان درباره تنکه هرمز وارد مرحله جدیدی شده است حمله پهپادی انصارالله به فرودگاه نجران عربستان تحلیلگر مشهور ترکیه: ایرانیان به ترامپ درس تاریخ می‌دهند شیخ نعیم قاسم: مذاکره با رژیم صهیونیستی چیزی جز ذلت ندارد رئیس جمهور اوکراین: جنگ با روسیه باید قبل از آغاز زمستان پایان یابد سازمان‌ ملل: اسرائیل بیش از 150 نفر را در ماه جولای در غزه قتل‌عام کرد حزب‌الله: ترامپ مجبور شد اعتراف کند ایران بازیگری مهم در عرصه جهان است حماس: منتظر پاسخ رسمی میانجی‌گران درباره توافق هستیم/ تا زمان دریافت پاسخ، موضع خود را بر پایبندی به توافق و اجرای مرحله دوم حفظ خواهیم کرد س‌بی‌اس: هیچ مذاکره جدیدی با ایران برنامه‌ریزی نشده / گفت‌و‌گو‌های مستمر میان ویتکاف و کوشنر با طرف ایرانی از طریق میانجی‌ها در جریان است حزب‌الله عراق: در پی ارتقای سلاح‌های خود هستیم، نه تحویل آن وزیر امور خارجه پاکستان از عراقچی برای سفر به اسلام‌آباد دعوت کرد ترامپ: تنگه هرمز را ما کنترل می‌کنیم / ایرانی‌ها در حال مذاکره هستند!

امیرعبداللهیان: عمان برای بازگشت همه طرف‌ها به تعهداتشان در برجام تلاش می‌کند

امیرعبداللهیان: عمان برای بازگشت همه طرف‌ها به تعهداتشان در برجام تلاش می‌کند وزیر امور خارجه کشورمان در خصوص دیدارش با همتای عمانی گفت: عمان برای نزدیک کردن دیدگاه‌ها با هدف بازگشت همه طرف‌ها به تعهداتشان در برجام تلاش می‌کند و در این رابطه هم ابتکاراتی از طرف عمان مطرح شد که مورد بحث و تبادل نظر قرار دادیم.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۰ - ۲۸ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 19
کد خبر: ۱۹۵۳۹۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه کشورمان در خصوص سفر وزیر خارجه عمان به تهران و موضوعات مطرح شده در دیدار دوجانبه گفت: ما دیدار سران دوکشور را در هفته‌های گذشته با سفر سلطان عمان به تهران داشتیم؛ لذا پیگیری توافقات و اسنادی که در جریان دو دیدار روسای دو کشور طی یکسال گذشته انجام شد، در دستور کار جدی ما بود.

وزیر امور خارجه در ادامه به طرح برخی مسائل منطقه‌ای و بین المللی و گفتگو و تبادل نظر وزرای خارجه ایران و عمان اشاره کرد و افرود: طرف عمانی و همکارم وزیر خارجه این کشور موضوعاتی را پیگیری می‌کند که به تقویت گفتگو‌های منطقه‌ای بین دو کشور کمک می‌کند.

وی در مصاحبه با خبرگزاری خانه ملت اظهار کرد: در همین راستا ما پیشنهاد تشکیل مجمع گفتگو و همکاری منطقه‌ای کشور‌های حوزه خلیج فارس (۶ همسایه جنوبی و ۲ همسایه شمالی عراق و ایران) را مطرح کردیم و احتمالا کشور یمن هم می‌تواند به این فرایند اضافه شود، در دیدار با همتای عمانی خود درباره چگونگی فعالیت این مجمع بحث و گفتگو کردیم.

امیرعبدالهیان در ادامه تصریح کرد: عمان برای نزدیک کردن دیدگاه‌ها با هدف بازگشت همه طرف‌ها به تعهداتشان در برجام تلاش می‌کند و در این رابطه هم ابتکاراتی از طرف عمان مطرح شد که مورد بحث و تبادل نظر قرار دادیم. / تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار